Nieuws

Nieuwe eigenaar

Half maart is Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel overgenomen door Merie Flikweert.
 
 
Na 27 jaar heeft Mw. Ans Broekhof de exploitatie van Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel verkocht. Met hart en ziel heeft de familie Broekhof het Hotel Restaurant al die jaren gerund. Het echtpaar besloot het vorig jaar te verkopen om samen van hun oude dag te genieten.  Ze hebben er een charmant Boutique Hotel Restaurant van gemaakt wat een icoon is in het Maas en Waal/ Betuwe gebied.
 
 
Merie Flikweert heeft veel ervaring in de horeca, onder andere in Hotel de L'Europe, Alliance Restaurant 't Koetshuis, Kasteel Engelenburg en wilde  een lang gekoesterde wens vervullen door een eigen Hotel Restaurant te runnen. "Lang heb ik niet gezocht naar een geschikte locatie. Al heel snel vond ik Hotel Restaurant 't Veerhuis. Een zeer charmant Hotel Restaurant op een unieke plek. Het enige Hotel Restaurant dat in de uiterwaarden is gelegen, verzekerde een ecoloog mij. Met uitzicht op de drukst bevaarde rivier van Nederland/Europa met de mooie skyline van Tiel."
 
 
De nieuwe eigenaresse wil de uitstraling en charme van het Hotel Restaurant behouden. Quote:  "bij binnenkomst was het als een warme deken die me ontving."
 
Het hotel heeft 15 hotelkamers, 2 Restaurants, een bar,  een schitterend terras en is 7 dagen per week geopend. U kunt er terecht voor ontbijt, koffie/thee met gebak, lunch, high tea, borrel, diner, vergaderingen,  recepties, feesten en overnachtingen. Ook zijn er afhaalmogelijkheden of is thuisbezorgen en catering mogelijk. De locatie is een heerlijke plek om na een mooie wandeling of fietstocht neer te strijken op het terras of in het restaurant.
 
 
 
Merie Flikweert en haar medewerkers kijken ernaar uit u te verwelkomen. 
 

Vacatures

Chefkok:
Voor ons hotel restaurant zijn we op zoek naar een Chefkok of aankomend chefkok die de keuken voor het restaurant en terras runt. We zoeken een nieuwe collega die vol enthousiasme en ideëen de keuken gaat besturen. Ben je geinteresseerd stuur dan je C.V. en motivatie t.a.v. Merie Flikweert naar info@hotelveerhuis.nl of bel 0487-501254
Souschef : 
Voor de keuken zijn wij op zoek naar een souschef die naast de Chef de keuken voor het restaurant en het terras runt. We zoeken een collega die de taken van de chef over kan nemen in afwezigheid van de chef en die de chef assisteert in zijn taken. Ben je geinteresseerd stuur dan je C.V. en motivatie t.a.v. Merie Flikweert naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0487-501254
Leerling Keuken of Restaurant
Ben je op zoek naar een leerplek in de keuken of in het restaurant neiem dan gerust contact op met ons. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Merie Flikweert of bel 0487-501254
Medewerker bediening:
Voor het restaurant zijn wij op zoek naar medewerkers bediening. Met het zomerseizoen in aantocht en een groot terras voor de deur zoeken wij versterking in ons team. Heb je interesse stuur dan je C.V. en motivatie t.a.v. Merie Flikweert naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0487-501254

Lees meer: Vacatures

Struinarrangement

Heerlijk struinen door de uiterwaarden met als start en finish Hotel restaurant 't Veerhuis.
 
Voor vertrek : kopje koffie en boerenappeltaart met slagroom.
 
Na terugkomst: kop soep, waldkornbrood gezond, jus d'orange, melk of karnemelk.
 
Prijs: € 12.50 p.p.
 
 
(graag vooraf reserveren)
 
 
 

High tea

 
Diverse soorten thee (onbeperkt)
Muffins
Scones
Clodded cream
English marmelade
Cake's
Bonbons
Diverse sandwiches
Hartige taart
Scrambled eggs
 
€ 20,00 p.p. 
 
( high tea op reservering v.a. 4 personen)

"Lazy Sunday" ontbijtbuffet en brunch "'t Veerhuis"

 
Elke zondag bent u van harte welkom bij  het:
 

"LAZY SUNDAY" ontbijtbuffet.  ( uitgezonderd juli en augustus)

Keuze uit:
 
Diverse broodjes uit de oven
Broodsoorten van de warme bakker
Diverse vleeswaren
Kaassoorten
Gekookte eieren
Roerei
Gebakken champignons en bacon
Gerookte zalm
Brie
Yoghurt  met cornflakes, cruesli of muesli
Vers fruit
Zoetwaren
Onbeperkt jus d'orange, koffie, thee of melk
 
 
( dieetwensen gaarne vooraf aangeven)
 

 

Wij serveren dit buffet van 09.00 tot 11.00 uur
 
Prijs: euro 14,50 p.p.
 
Kinderen tot 10 jaar: euro: 8,50 p.p.
Kinderen tot  3 jaar  gratis
 
 
Reserveren gewenst via 0487-501254 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
------
 
 
 

Brunch  "'t Veerhuis"  elke zondag van 11.00 tot  15.00 uur

 
Kopje soep 
 
 
Diverse koude en warme lekkerneijen
 
Dessert
 
 
 
De brunch wordt per persoon geserveerd.
 
 
inclusief koffie , thee, melk  of jus d'orange
 
Prijs euro: 22.50 p.p. (min. 4 personen)
 
Voor een gezelschap vanaf 15 personen wordt de brunch in buffetvorm geserveerd.
 
(dieet wensen gaarne vooraf aangeven)
 
Voor kinderen tot 10 jaar is er een kinderbrunch . Prijs: € 15.00 
 
Reserveren gewenst via 0487-501254 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.